Livets Skole: Podcasten om alt det du ville ønske, du havde vidst i din studietid

Må jeg bryde med min læsegruppe? Hvad fanden er en forskudsopgørelse? Og hvordan håndterer jeg bedst præstationsangst på studiet? 'Livets Skole' er podcasten om alt det, du ville ønske du havde vidst i din studietid, men som ingen fortalte dig.

Digter Caspar Eric og radiovært Signe Amtoft tager sagen i egen hånd og gennemgår alt det, du virkelig gerne vil vide i livet med udgangspunkt i nogle af deres egne erfaringer. Podcasten udgives af Heartbeats i samarbejde med Studybox.

Om værterne


Signe Amtoft
“Jeg ville ønske, at jeg havde vidst, det ikke altid var mit ansvar at sørge for den gode stemning i vennegruppen,” siger Signe Amtoft, der blandt andet har været radiovært på P3 og P8 Jazz og er forfatter til bogen ’Noter om angst’.

 


Caspar Eric
Digteren Caspar Eric, der debuterede med digtsamlingen ’7/11’ og siden har udgivet blandt andet 'Alt hvad du ejer', reflekterer i første afsnit over, at man skal prøve ikke at tænke for meget over tingene.

“Min yndlingshobby er at stå i badet og forberede mig på skænderier, der aldrig sker.” En vane, som Caspar har fundet ud af, at han spilder en del unødig tid på, eftersom det sjældent bliver så slemt, som man havde forestillet sig.

Heartbeats
Livets skole er udarbejdet i samarbejde med Heartbeats. Heartbeats er et digitalt medie, hvor du finder et bredt udvalg af historier om kultur, livsstil og samfund. Heartbeats formidler på tværs af lyd, video og tekst og sender digital radio 24-timer i døgnet.

Studybox 
Stream dine studiebøger
Prøv 7 dage gratis 
Herefter kun 199 kr./md. – afmeld dig når som helst

Læs mere