Om Studybox

Hvem er vi?

Studybox er en streamingtjeneste med studiebøger, der giver dig fuld adgang til alle tjenestens bøger. Vores mission er at gøre en forskel for danske studerende og skabe de bedst mulige vilkår og rammer for studielivet. Vi vil give studerende en mere tilgængelig, tryg og berigende hverdag i studielivet.

Studybox udbydes af Gyldendal Uddannelse. Gyldendal Uddannelse er en del af Gyldendal, som laver undervisningsmaterialer i hele spektret fra materialer til børnehaveklasser til videregående uddannelser. Deltagende forlag fra Gyldendal på Studybox er Hans Reitzels Forlag og Munksgaard. 

 

Studybox – stream dine studiebøger online

Studybox tilbyder mere end 300 titler til uddannelserne lærer, pædagog, socialrådgiver og sygeplejerske. Og vi udvider hele tiden med flere bøger.

Studybox giver dig muligheden for at streame dine studiebøger online. Søgefunktionen gør det let at finde det indhold, du skal bruge. Søg på titel, emne, forfatter eller stikord. Både på bøger og direkte ned i bøgernes indhold. Markér vigtig tekst og afsnit med highlightfunktionen og tilføj en bemærkning til din tekstmarkering.

Over sommeren forventer vi at udvide tjenesten med en række funktioner, der gør det lettere og mere overskueligt for dig at holde styr på læselister. Med bogmærker og mapper vil du kunne opnå et godt overblik over dit studie.

 

Et fleksibelt medlemskab

Som medlem vil du få fuld adgang til alle  bøger, og vi håber selvfølgelig, at du har lyst til at blive hos os. Du kan til enhver tid stoppe dit medlemskab, og der er ingen binding.

Er der bøger fra Hans Reitzels Forlag, Munksgaard, Gads Forlag eller Samfundslitteratur du mangler på tjenesten? Eller har du gode ideer til, hvordan tjenesten kan udvikle sig, hører vi meget gerne fra dig. Send os en mail på support@studybox.dk