Om Studybox

Hvem er vi?

Studybox er en streamingtjeneste med studiebøger, der giver dig fuld adgang til alle tjenestens bøger. Vores mission er at gøre en forskel for danske studerende og skabe de bedst mulige vilkår og rammer for studielivet. Vi vil give studerende en mere tilgængelig, tryg og berigende hverdag i studielivet.

Studybox udbydes af Gyldendal Uddannelse. Gyldendal Uddannelse er en del af Gyldendal, som laver undervisningsmaterialer i hele spektret fra materialer til børnehaveklasser til videregående uddannelser. Deltagende forlag fra Gyldendal på Studybox er Gyldendal, Hans Reitzels Forlag, Munksgaard og Systime. 

 

Studybox – stream dine studiebøger online

Studybox tilbyder titler til uddannelserne:

lærer, pædagog, socialrådgiver, sygeplejerske, jordemoder, ergoterapeut og fysioterapeut, finansøkonom, finansbachelor, markedsføringsøkonom, handelsøkonom, financial controller.

Vi tilføjer hele tiden flere titler, alt efter efterspørgsel. Studybox giver dig muligheden for at streame dine studiebøger online. Søgefunktionen gør det let at finde det indhold, du skal bruge. Søg på titel, emne, forfatter eller stikord. Både på titler og direkte ned i titlernes indhold. Markér vigtig tekst og afsnit med highlightfunktionen og tilføj en bemærkning til din tekstmarkering.

Vi forventer at udvide tjenesten med en række funktioner, der gør det lettere og mere overskueligt for dig at holde styr på læselister.

 

Et fleksibelt medlemskab

Som medlem vil du få fuld adgang til alle titler på Studybox, og vi håber selvfølgelig, at du har lyst til at blive hos os. Du kan til enhver tid stoppe dit medlemskab, og der er ingen binding.

Savner du titler fra vores deltagende forlag (Djøf Forlag, Hans Reitzels Forlag, Munksgaard, Gads Forlag, Samfundslitteratur, FADL's Forlag, Forlaget Systime, Forlaget Columbus, Nucleus, Dansklærerforeningens Forlag, Forlaget Frydenlund eller Gyldendal) ? Eller har du gode ideer til, hvordan Studybox kan udvikle sig, hører vi meget gerne fra dig. Send os en mail på support@studybox.dk.